Tiedostojen palautus – hintatiedot

Kovalevyn tietojen palautus kukkaroystävälliseen hintaan

Tärkeiden tiedostojen katoamisessa on jo yksinään riesaa kerrakseen.  Jos ja kun tiedostot haluaa palauttaa, muhkea lasku on viimeinen asia, jota asiakas kaipaa.

Meillä HammarDatalla tiedostojen palautus on hinnoiteltu niin, että olemme oikeasti edullinen vaihtoehto datan palautukseen ja haluamme aidosti auttaa asiakasta ikävässä ja stressaavassa tilanteessa ilman, että asiakas joutuu maksamaan itsensä kipeäksi.

Veloitamme vain onnistuneesta datan palautuksesta

Emme veloita tyhjästä, vaan aina valmiista, onnistuneesta työstä. Tämä on ollut koko toimintamme idea jo yrityksemme alkuajoista lähtien.

Tällä sivulla voit tutustua muutamiin yleisimpiin hintoihimme tiedostojen palautuksiin liittyen. Hinnat vikakategorian mukaan (katso lisää vikakategorioista).

Ota yhteyttä ja kysy lisää – voimme varmasti olla avuksi!

Kovalevyn tietojen palautus – hinta alk. 80 €

1. Loogiset ongelmat, palautus ehjältä kovalevyltä alkaen 80 €
2. Levyn toimimattomat, huonot sektorit (bad sectors) alkaen 150 €
3. Elektroniset eli kovalevyn piirilevyn ongelmat alkaen 150 €
4. Firmwaren eli kovalevyn ohjainohjelmiston ongelmat alkaen 200 €
5. Fyysiset vauriot alkaen 400 €

Tiedostojen palautus • hinta Flash-laitteilta

Hinnat vikakategorian mukaan (katso lisää vikakategorioista):

1. Loogiset ongelmat, palautus ehjältä muistilaitteelta alkaen 50 €
2. Fyysiset vauriot alkaen 100 €
3. Elektroniset ongelmat alkaen 200 €

Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron (alv 24%) yksityisasiakkaiden ja yleishyödyllisten organisaatioiden kohdalla; yritysasiakkaille ilmoitetut hinnat ovat ilman arvonlisäveroa (alv 0%).

Huomioithan, että nämä ovat ohjehintoja. Tarkan hinta-arvion saatte ilmaisen kovalevyn alkuanalyysin pohjalta. Mahdollisesti (kovalevyjen vikakategoriat 3-5) tarvittavien varaosien hintoja ei ole ohjehinnoissa huomioitu, mutta pyydämme aina asiakkaalta vahvistuksen mikäli joudumme käyttämään varaosia.

Maksu tietojen palautus -palveluista HammarDatalle hoidetaan yleisimmin laskulla (1 viikon maksuaika, ellei toisin sovita), mutta Tampereen seudun paikallisasiakkaiden kohdalla myös käteinen ja korttimaksu käyvät.

Ilmainen alkudiagnoosi kaikille asiakkaille

Jotta saisimme palveltua asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja läpinäkyvällä, reilulla hinnoittelulla, tarjoamme asiakkaillemme aina ilmaisen alkudiagnoosin. Ongelman laajuudesta ja palautettavien tiedostojen määrän pohjalta koostetaan alustava hinta-arvio, jonka perusteella asiakas voi vapaasti päättää, tilataanko tiedostojen palautus.

Hinta on meillä erittäin kilpailukykyinen, emmekä veloita muusta kuin tehdystä työstä.

Jos tietojen palautus epäonnistuu, emme veloita mitään

Me HammarDatalla työskentelemme tietojen palautuksissa tapauskohtaisesti, koska mielestämme tämä on asiakkaan kannalta reiluin tapa toimia. Esimerkiksi kiinteän 250 euron ohjehinnan sijaan siis laskutamme vaikkapa 150 euroa, jos tämä on ohjehintaa todenmukaisempi kustannus tehdystä työstä.

Muistathan, että meillä on 100 % täystyytyväisyystakuu eli mikäli tiedostojen palautus jostain syystä epäonnistuu, palvelumme ei maksa Sinulle mitään ja palautamme kovalevyn, muistitikun tai muun vastaavan meille toimittamasi laitteen takaisin.

Tavoitteemme HammarDatalla on aina palauttaa mahdollisuuksien mukaan 100-prosenttisesti kaikki menettämänne tiedostot, parhaaseen mahdolliseen hintaan, nopeasti ja turvallisesti. RAID- ja NAS -laitteissa tapauskohtainen, järjestelmän monimutkaisuuteen pohjaava hinnoittelu.


Muistathan, että meillä on 100% täystyytyväisyystakuu eli mikäli emme onnistu palauttamaan tietojasi – palvelumme ei maksa Sinulle mitään ja palautamme kovalevyn, muistitikun tai muun vastaavan meille toimittamasi laitteen takaisin.HammarData

Lähetys- ja toimintaohjeet

Yrityksellämme on toimipiste Tampereella (Sammonkatu 64, 33540 Tampere), minne vahingoittuneen tallennusmedian voi tuoda suoraan itse tai helposti lähettää postitse ilmaiseksi (Postin lähetyskoodilla) mistä päin Suomea tahansa. Tampereen seudulla vahingoittuneen tallennusmedian nouto asiakkaalta on myös mahdollinen. Katso postitusohjeet!

Meille lähetettävä tallennusmedia tulee pakata postikuljetusta varten huolellisesti; suosittelemme pakkaamaan kovalevyt antistaattiseen muovipussiin ja ympäröimään tallennusmedia kauttaaltaan ainakin 5 cm:n pehmustekerroksella. Paketin olisi hyvä olla kovaa ja kestävää pahvia.

Huom! Muistakaa laittaa lähetykseen mukaan lyhyt kuvaus tallennusmedialla olevista tiedoista, jotka haluatte palauttaa (“kaikki kuvatiedostot”, “vain gradu.doc -tiedosto” tms.), lyhyt ongelmakuvaus (“kovalevy tippunut”, “muistitikku formatoitu” tms.) sekä yhteystietonne.

Tallennusmedian saatuamme teemme sille yleensä 1-2 työpäivän sisällä alkuanalyysin, jonka perusteella soitamme asiakkaalle ja annamme tarkan kustannusarvion tietojen palautuksesta. Kerromme myös kuinka paljon tietoja voidaan palauttaa, sekä ajan, jossa toimitamme palautettavat tiedostot asiakkaalle. Sovimme myös mahdollisista jatkotoimenpiteistä sekä varaosahankinnoista.

Tietojen palautuksen valmistuttua toimitamme tiedostot asiakkaalle CD:llä, DVD:llä, muistitikulla, ulkoisella kovalevyllä tai muulla halutulla tallennusmedialla. Asiakas voi myös halutessaan toimittaa meille tätä varten oman toimivan tallennuslaitteen, kuten ulkoisen kovalevyn tai muistitikun, säästäen näin kustannuksissa ja ajassa.

Ota meihin yhteyttä!