YHTEYS-
TIEDOT

Tiedostojen palautus HammarDatan toimesta on Suomen kilpailukykyisimmin hinnoiteltu ja tehokkain tapa pelastaa kadonnutta dataa pahimminkin rikkoutuneilta muistilaitteilta - yli 10 vuoden kokemus ja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Ota rohkeasti yhteyttä 050 5223858 tai info@hammardata.fi

Luotettavat ja kestävät muistilaitteet

Me HammarDatalla tunnemme oikeastaan kaikki erilaiset tavat menettää dataa ja siksi olemme samalla myös eksperttejä välttämään tällaiset tilanteet.

Meillä on siis vankka osaaminen ei vain vain tiedostojen palauttamisesta, vaan myös tärkeän datan turvallisesta säilyttämisestä sekä varmuuskopioinnista. Siksi osaamme suunnitella ja myydä asiakkaillemme erityisen luotettavia ja kestäviä muisti- ja varmuuskopiointiratkaisuja.

Jos tarvitsette käyttöönne erityisen luotettavia ja kestäviä muistilaitteita, kuten:

  • muistitikku tai -kortti
  • ulkoinen kovalevy
  • SSD-kovalevy
  • RAID/NAS-asema

Ottakaa meihin yhteyttä, niin mietitään yhdessä teidän käyttöönne sopivin muistilaite. Meidän kauttamme saatte aina laadukkaan ja luotettavan muistilaitteen, silti kilpailukykyiseen hintaan. Meillä on myynnissä myös harvinaisuuksia, laadukkaita muistilaitteita, mitä ei välttämättä tutuista atk -marketeista saa ostettua lainkaan.

Ero halvan marketista ostetun ulkoisen kovalevyn ja meiltä ostetun oikeasti laadukkaan ja kestävän ulkoisen kovalevyn välillä voi olla ratkaiseva: marketista ostettu voi rikkoutua vuoden käytön jälkeen vieden mukanaan siellä säilötyt tärkeät tiedostot, kun meiltä ostetulla levyllä nämä samat tiedostot säilyvät hyvässä turvassa vuosikausia.

Ota yhteyttä, ja valitaan teidän käyttöönne ja budjettiinne sopivin laadukas, kestävä ja luotettava muistilaite, mitä on turvallista käyttää vuosiksi eteenpäin.

HammarData
Sammonkatu 64
33540 Tampere

Aukioloajat
Arkisin klo 10-17

Copyright © 2024 HammarData
var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/5f6c7767f0e7167d00135c97/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();