YHTEYS-
TIEDOT

Laitteen ilmainen alkudiagnoosi
Ilmainen postitus
Postita laitteesi meille veloituksetta tai tuo laite myymäläämme.
Ilmainen diagnoosi
Saat ilmaisen vikadiagnoosin, hinta-arvion ja korjausehdotuksen seuraavana päivänä laitteen saapumisesta.
Tyytyväisyys­takuu
Jos emme saa pelastettua menetettyä dataa, emme veloita mitään eli tyhjästä ei kanssamme tarvitse maksaa.
Tiedostojen palautus HammarDatan toimesta on Suomen kilpailukykyisimmin hinnoiteltu ja tehokkain tapa pelastaa kadonnutta dataa pahimminkin rikkoutuneilta muistilaitteilta - yli 10 vuoden kokemus ja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Ota rohkeasti yhteyttä 050 5223858 tai info@hammardata.fi

Ilmainen alkudiagnoosi

Ilmainen alkudiagnoosi kaikille asiakkaille – jotta saisimme palveltua asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja läpinäkyvällä, reilulla hinnoittelulla, tarjoamme asiakkaillemme aina ilmaisen alkudiagnoosin.

Ongelman laajuudesta ja palautettavien tiedostojen määrän pohjalta koostetaan hinta-arvio, jonka perusteella asiakas voi vapaasti päättää, tilataanko tiedostojen palautus vai ei.

Hinta on meillä erittäin kilpailukykyinen, emmekä veloita muusta kuin tehdystä työstä.

Kovalevyn palautus
Kovalevyn palautus

Jos tietojen palautus epäonnistuu, emme veloita mitään

Me HammarDatalla työskentelemme tietojen palautuksissa tapauskohtaisesti, koska mielestämme tämä on asiakkaan kannalta reiluin tapa toimia. Esimerkiksi kiinteän 250 euron ohjehinnan sijaan siis laskutamme vaikkapa 150 euroa, jos tämä on ohjehintaa todenmukaisempi kustannus tehdystä työstä.

Muistathan, että meillä on 100 % tyytyväisyystakuu eli mikäli tiedostojen palautus jostain syystä epäonnistuu, palvelumme ei maksa sinulle mitään ja palautamme kovalevyn, muistitikun tai muun vastaavan meille toimittamasi laitteen takaisin.

Tavoitteemme HammarDatalla on aina palauttaa mahdollisuuksien mukaan kaikki menettämänne tiedostot, parhaaseen mahdolliseen hintaan, nopeasti ja turvallisesti.

HammarData
Sammonkatu 64
33540 Tampere

Aukioloajat
Arkisin klo 10-17

Copyright © 2024 HammarData
var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/5f6c7767f0e7167d00135c97/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();