YHTEYS-
TIEDOT

Tiedostojen palautus
Ilmainen postitus
Postita laitteesi meille veloituksetta tai tuo laite myymäläämme.
Ilmainen diagnoosi
Saat ilmaisen vikadiagnoosin, hinta-arvion ja korjausehdotuksen seuraavana päivänä laitteen saapumisesta.
Tyytyväisyys­takuu
Jos emme saa pelastettua menetettyä dataa, emme veloita mitään eli tyhjästä ei kanssamme tarvitse maksaa.
Tiedostojen palautus HammarDatan toimesta on Suomen kilpailukykyisimmin hinnoiteltu ja tehokkain tapa pelastaa kadonnutta dataa pahimminkin rikkoutuneilta muistilaitteilta - yli 10 vuoden kokemus ja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Ota rohkeasti yhteyttä 050 5223858 tai info@hammardata.fi

Hävinneiden tiedostojen ja datan palautus

Hävisivätkö tärkeät tiedostot taivaan tuuliin? Ei hätää, meillä järjestyy tiedoston ja datan palautus riskittömästi, jopa saman päivän aikana. Teemme ilmaisen diagnoosin ja annamme hinta-arvion. Maksat vain, jos saamme tiedostot palautettua onnistuneesti!

Tiedostojen palautus

Olet sitten menettänyt tärkeitä tiedostoja mistä syystä tai millaiselta laitteelta tahansa, me HammarDatalla pystymme auttamaan sinua vuosikymmenen kokemuksella, Suomen johtavalla datan palautusosaamisella ja markkinoiden kehittyneimmillä tiedostojen palautustyökaluilla.

Ota siis meihin yhteyttä, tule käymään tai postita kadonnutta dataa sisältävä muistilaite meille, niin me pelastamme datasi. HammarDatalta tiedostojen palautus ilmaisella postituksella ja diagnoosilla, aina nopeasti, edullisesti, luotettavasti ja 100% tyytyväisyystakuulla!

Mikä laitettani vaivaa – tee ilmainen testi!

Vastaamalla kysymyksiin voit selvittää mikä laitettasi vaivaa ja pystytäänkö tiedostot palauttamaan. Lisäksi kerromme sinulle millä aikataululla tiedostojen palautus on mahdollista ja mitä palautus kustantaa.

Sijaintisi ei ole datan palautuksen este!

Palvelemme yksityishenkilöitä, yhteisöjä ja yrityksiä, niin pieniä kuin suuriakin. Työskentelemme ehdottoman luottamuksellisesti! Tietosi ovat turvallisissa käsissä.

Tiedostojen palautukset onnistuvat esimerkiksi Postin välityksellä helposti koko Suomeen. Voit tulla käymään meillä Tampereella osoitteessa Sammonkatu 64, 33540 Tampere (arkisin klo 10-17) tai postittaa muistilaitteen meille ilmaiseksi mistä päin Suomea tahansa.

Elektronista työskentelyä
Rikkinäinen läppäri

Tavoitteemme HammarDatalla on aina palauttaa mahdollisuuksien mukaan 100-prosenttisesti kaikki menettämänne tiedostot, parhaaseen mahdolliseen hintaan, nopeasti ja turvallisesti.

Tubettajien rakkaiden kuvien palautus

Katso mitä iloa HammarDatan pelastamien pysyvästi menetetyksi jo luultujen rakkaiden kuvien takaisin saaminen aiheutti tubettajissa MILLI&ABE

Ilmainen alkudiagnoosi ja postitus Katso laitteen postitusohjeet

Mitä tiedostojen palautus maksaa?

Teemme aina ilmaisen alkudiagnoosin. Tiedostojen palautusten hinnoittelu on aina tapauskohtaista ja annamme asiakkaallemme luotettavan ja tarkan hinta-arvion tiedostojen pelastamisesta.

Teemme aina datan palautuksen alkuun ilmaisen alkudiagnoosin, sillä asiakkaan on usein vaikea itse määritellä vian syytä. Ongelman laajuudesta ja palautettavien tiedostojen määrän/ laadun pohjalta koostamme tarkan ja luotettavan hinta-arvion, jonka perusteella voit vapaasti päättää tilaatko tiedostojen palautuksen. Hintamme ovat erittäin kilpailukykyiset. Olemme todennäköisesti aina edullisin vaihtoehto huipputason tiedostojen palauttamiseen.

Datan palauttamisen hintaan vaikuttaa myös itse muistilaite ja sen kärsimä vika. Joskus viallinen muistilaite voi kärsiä samaan aikaan useista eri vikatyypeistä, sillä esimerkiksi fyysiset rikot ja mediavauriot kulkevat hyvin usein käsikädessä.

Kadonneiden tiedostojen palautus kovalevyltä

50 €
alkaen, sis.alv 24%

Kadonneiden tiedostojen palautus muistikortilta tai -tikulta

50 €
alkaen, sis.alv 24%

Teemme aina ilmaisen alkudiagnoosin. Hinnoittelu on aina tapauskohtaista ja annamme asiakkaallemme luotettavan ja tarkan hinta-arvion tiedostojen pelastamisesta.

Lähetä laitteesi ilmaiseen alkudiagnoosiin

10 hyvää syytä toteuttaa datan palautus HammarDatalla:

 • Suomen johtava tiedostojen palautus -osaaminen ja -työkalut. Käytössä alan parhaat työkalut mm. Deepsparilta ja ACE Laboratoryltä sekä työväellä diplomi-insinööri -tason koulutus.
 • Vuosikymmenen rautainen kokemus datan palauttamisesta – olemme yksi Suomen kokeneimmista tiedostojen palautus -yrityksistä, emme juuri aloittanut ja vasta alaa opetteleva yritys.
 • Tuhansia tyytyväisiä datan palautus -asiakkaita ja miljardeja pelastettuja tiedostojakatso referenssimme!
 • Ilmainen muistilaitteen postitus datan palautukseenkatso postitusohjeet!
 • Ilmainen muistilaitteen alkudiagnoosi ennen varsinaista datan palauttamista – saat vapaasti päättää toteutetaanko tiedostojen palautus diagnoosin perusteella annetun tarkan hinta- ja kestoarvion kanssa.
 • Kilpailukykyinen ja lähes aina edullisin hinnoittelu – toteutamme datan palautukset usein jopa satoja, ellei tuhansia euroja edullisemmin kuin alan kalliimmat yritykset – katso hinnasto!
 • 100% suomalainen, luotettava ja vihreitä periaatteita noudattava yritys – ei lentorahteja tiedostojen palautuksiin Ruotsiin tai Norjaan asti kuten yleensä alan yrityksissä toimitaan. Oma puhdastila ja varaosavarasto Tampereella.
 • Asiakaslähtöinen, inhimillinen ja joustava palvelu – Me HammarDatalla todella välitämme ja haluamme auttaa teitä ikävissä datahävikkitilanteissa.
 • Apu kaikkiin datan menetyksiin – pystymme käsittelemään kaikki tiedostojen palautus -tilanteet, myös vaikeimmat mahdolliset eli esimerkiksi puhdastilaa ja erikoistyökaluja vaativat. Olemmepa pelastaneet datat jopa omakotitalon tulipalossa tuhoutuneilta kovalevyiltä.
 • 100% tyytyväisyystakuu – jos emme saa pelastettua menetettyä dataanne, emme veloita teiltä mitään eli tyhjästä ei kanssamme tarvitse maksaa.

Jos tiedostojen palautus epäonnistuu, emme veloita mitään

Me HammarDatalla työskentelemme datan palautuksissa tapauskohtaisesti, koska mielestämme tämä on asiakkaan kannalta reiluin tapa toimia. Esimerkiksi kiinteän 250 euron ohjehinnan sijaan siis laskutamme vaikkapa 150 euroa, jos tämä on ohjehintaa todenmukaisempi kustannus tehdystä työstä.

Meillä on 100 % täystyytyväisyystakuu eli mikäli tiedostojen palautus jostain syystä epäonnistuu, palvelumme ei maksa sinulle mitään!

Tavoitteemme HammarDatalla on aina palauttaa mahdollisuuksien mukaan 100-prosenttisesti kaikki menettämänne tiedostot, parhaaseen mahdolliseen hintaan, nopeasti ja turvallisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tallennusmediat ja vikatilanteet

Poistitko vahingossa valokuvia tai muita tärkeitä tiedostoja vai hävisivätkö kallisarvoiset tiedot kuin itsestään? Formatoitko kovalevyn vai tuntuuko, että jotain meni rikki, kun kovalevy pitää fyysisesti naksuttavaa ja epäilyttävää käyntiääntä, eikä levyn tietoihin pääse enää käsiksi?

Palautamme tärkeät tiedostot ja tarjoamme edullisesti asiantuntevaa datan palautus -palveluamme mm. seuraavien medialaitteiden ongelmien kanssa.

 • Kovalevyt, Muistitikut, USB -muistit
 • Muistikortit (SD, microSD, CF, XD jne.)
 • Poistetut tiedostot, formatoidut/alustetut ja tehdasasetuksille palautetut muistilaitteet
 • Lukupääongelmat, mekaaniset rikot, huonot sektorit (Bad Sectors)
 • Fyysisesti vialliset, esim. pudonneet ja/tai naksuvat kovalevyt
 • RAID -kovalevypakat, NAS -asemat
 • Älypuhelimet
 • CD:t, DVD:t ja Disketit
 • Täysin ”kuolleet” (ei virtaa) muistilaitteet
 • Fyysisesti rikkinäiset, esim. taittuneet muistitikut yms.

Me HammarDatalla voimme auttaa teitä kaikissa datahävikkitilanteissa: on mahdotonta listata kaikki mahdolliset erilaiset viat, datahävikkitilanteet ja muistilaitteet, minkä kanssa pystymme teitä auttamaan, joten otattehan rohkeasti yhteyttä kaikissa datahävikkitilanteissa ja tiedostojen palautus -tarpeissanne – pystymme varmasti auttamaan teitä, on tilanne ja laite sitten minkälainen tahansa.

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita

Me HammarDatalla olemme vuosien varrella pelastaneet dataa tuhansille tyytyväisille asiakkaille, normaaleista kansalaisista julkkisten (esim. Satu Hassi) kautta julkishallinnollisiin toimijoihin (esim. YLE) sekä yrityksiin – niin pieniin kuin valtaviin kansainvälisiin yrityksiin (esim. Fujitsu-Siemens).

Tutustu referensseihimme

Hankimme hävinneet tiedostosi takaisin – ota yhteyttä »

Tarjoamme huipputason datan palautus -osaamista yhdistettynä maailman parhaisiin työkaluihin erittäin kilpailukykyiseen hintaan, vuosikymmenen kokemuksella, nopeasti, joustavasti ja 100%:lla tyytyväisyystakuulla kaikenlaisiin datahävikkitilanteisiin ympäri Suomen – olette sitten menettäneet tärkeitä tiedostoja millä tavalla tahansa ja millaiselta laitteelta tahansa, me HammarDatalla pystymme auttamaan samaan nämä kadonneet tiedostot takaisin.

Jos tarvitset apua tiedostojen tai datan palauttamisessa, olet oikeassa paikassa. Huoli pois ja ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää Lähetä laite ilmaiseen diagnoosiin

HammarData
Sammonkatu 64
33540 Tampere

Aukioloajat
Arkisin klo 10-17

Copyright © 2024 HammarData
var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/5f6c7767f0e7167d00135c97/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();