YHTEYS-
TIEDOT

Varmuuskopiointi kunnossa?
OTA YHTEYTTÄ ASIANTUNTIJAAN
Tiedostojen palautus HammarDatan toimesta on Suomen kilpailukykyisimmin hinnoiteltu ja tehokkain tapa pelastaa kadonnutta dataa pahimminkin rikkoutuneilta muistilaitteilta - yli 10 vuoden kokemus ja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Ota rohkeasti yhteyttä 050 5223858 tai info@hammardata.fi

Varmuuskopiointi

Varmuuskopiointi on asia, mikä valitettavan monilla on retuperällä. Jos haluatte varmuuskopioinnit kerralla ja pysyvästi kuntoon, otattehan meihin yhteyttä, niin mietitään yhdessä teille sopiva varmuuskopiointitapa ja -laitteisto.

Meillä on myynnissä niin yksittäisiä muistilaitteita, kuten muistitikkuja ja ulkoisia kovalevyjä varmuuskopiointisovelluksen kera, kuin myös usean kovalevyn RAID/NAS-asemia (myös harvinaisemmissa konfiguraatioissa, kuten vaikkapa RAID10-järjestelmiä sekä SSD-RAID -asemia) sekä pilvipalvelu-varmuuskopiointia ja edullisempaa off site-varmuuskopiointia (ilman pilvitoiminnallisuutta).

Olipa varmuuskopiointitarpeenne ja -budjettinne millainen tahansa, me HammarDatalla pystymme suunnittelemaan ja myymään teille optimaalisen järjestelmän. Ota siis yhteyttä, ja toteutetaan teille luotettava ja käyttökelpoinen varmuuskopiointijärjestelmä.

HammarData
Sammonkatu 64
33540 Tampere

Aukioloajat
Arkisin klo 10-17

Copyright © 2024 HammarData
var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/5f6c7767f0e7167d00135c97/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();