YHTEYS-
TIEDOT

Kadonneet tiedostot takaisin
Ilmainen postitus
Postita laitteesi meille veloituksetta tai tuo laite myymäläämme.
Ilmainen diagnoosi
Saat ilmaisen vikadiagnoosin, hinta-arvion ja korjausehdotuksen seuraavana päivänä laitteen saapumisesta.
Tyytyväisyys­takuu
Jos emme saa pelastettua menetettyä dataa, emme veloita mitään eli tyhjästä ei kanssamme tarvitse maksaa.
Tiedostojen palautus HammarDatan toimesta on Suomen kilpailukykyisimmin hinnoiteltu ja tehokkain tapa pelastaa kadonnutta dataa pahimminkin rikkoutuneilta muistilaitteilta - yli 10 vuoden kokemus ja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Ota rohkeasti yhteyttä 050 5223858 tai info@hammardata.fi

Tiedot talteen rikkoutuneelta tai formatoidulta kovalevyltä

Onko kovalevy rikki ja tiedot tulisi saada talteen? Tarvitsetteko tiedostojen palautusta formatoidulta kovalevyltä? Olette oikeassa paikassa, sillä me HammarDatalla pystymme auttamaan sinua saamaan kadonneet tiedostot takaisin niin rikkinäisiltä kuin formatoiduiltakin kovalevyiltä.

Ota siis yhteyttä, tule käymään tai postita kovalevysi meille veloituksetta seuraamalla postitusohjeitamme, ja me pelastamme tärkeät tiedostosi. Kovalevyjen tiedostojen palautukset alkaen 80 euroa, ja tiedostot voidaan parhaimmillaan pelastaa jopa samana päivänä!

Yleisin paikka, missä ihmisille ja yrityksille tärkeää dataa säilytetään, ovat kovalevyt: niin tietokoneiden sisäiset kovalevyt kuin sitten ulkoisetkin usb-kovalevyt (mekaaniset ja SSD). Yleisimmät datahävikkitilanteet kovalevyjen kanssa ovat kovalevyjen vahingossa tapahtuvat formatoinnit ja kovalevyjen rikkoutumiset. HammarData auttaa sinua saamaan menetetyt tiedostot takaisin kaikkien mahdollisten kovalevyjen ja kovalevyvikojen kanssa – turvallisesti, nopeasti, edullisesti ja 100%:lla tyytyväisyystakuulla (jos emme saa pelastettua menetettyä dataa, emme veloita teiltä mitään!).

Kovalevyn palautus
Mekaaniset kovalevyt

Ei ole olemassa sellaista kovalevyä tai sellaista kovalevyvikaa, missä emme voisi auttaa sinua saamaan kadonneita tiedostojasi takaisin. Toimittakaa viallinen tai formatoitu kovalevynne siis meille, ja saatte tärkeät tiedostonne vielä takaisin.

Mikä laitettani vaivaa – tee ilmainen testi!

Kysymyksiin vastaamalla voit selvittää mikä laitettasi vaivaa ja pystytäänkö tiedostot palauttamaan. Lisäksi kerromme sinulle millä aikataululla tiedostojen palautus on mahdollista ja mitä palautus kustantaa.

Kovalevy rikki – tiedot talteen!

Kovalevyjä on nykyään monenlaisia: on perinteisiä mekaanisia kovalevyjä ja flash-muistitekniikkaan pohjaavia SSD-kovalevyjä. On tietokoneiden sisäisiä kovalevyjä ja ulkoisia usb-kovalevyjä. On hyvin pieniä kovalevyjä (niin fyysisesti kuin tallennuskapasiteetiltaankin) ja todella suuria kovalevyjä. Kovalevymerkkejä on useita, löytyy Seagatea, Western Digitalia, Toshibaa, Hitachia, HGST:tä, Kingstonia, Verbatimiä, Samsungia, Crucialia jne.

On kovalevysi minkä merkkinen, mallinen tai tyyppinen tahansa, me HammarDatalla pystymme saamaan menetetyt tiedot talteen, jos kovalevy on mennyt rikki.

  • Meillä on vuosikymmenen kokemus kovalevyjen tiedostojen palautuksista
  • Maailmanluokan tiedostojen palautustyökalut
  • Oma Tampereella sijaitseva puhdastila
  • Korkeasti koulutettu ja osaava työväki
  • Auttavainen asenne
  • Kilpailukykyinen hinnoittelu
  • Vuosien varrelta tuhansia tyytyväisiä asiakkaita, joille on saatu pelastettua tiedostot jopa pahimmin rikkoutuneista kovalevyistä

Tutustu referensseihimme

Rikkinäisen kovalevyn datan palautukset alkaen 150 euroa; hinnoittelumme on äärimmäisen kilpailukykyistä, ja rikkinäisten kovalevyjen datan palautukset voivat meillä maksaa satoja, ääritapauksissa jopa tuhansia euroja vähemmän kuin alan muissa yrityksissä. Katso kaikki hinnat »

Jos kovalevy on rikki ja haluat saada tiedot talteen, HammarData on oikea osoite toteuttaa tiedostojen palautus.

Mekaaninen kovalevy tai SSD-kovalevy rikki; ei hätää, saamme tiedot talteen

Meiltä kysytään yllättävän usein, että voiko SSD-kovalevyltä pelastaa dataa. Kyllä voi! SSD-kovalevyt ovat keskimäärin mekaanisia kovalevyjä hankalampia tiedostojen palautuskohteita, mutta tämä ei missään nimessä tarkoita, että ne olisivat mahdottomia potilaita. Me HammarDatalla pystymme pelastamaan datat myös pahoinkin rikkoutuneilta SSD-kovalevyiltä, ja ensimmäisen SSD-datapalautuksen teimmekin jo vuosikymmen sitten. SSD-tekniikka on siitä kehittynyt merkittävästi, mutta mikään ei ole datan palautusten suhteen muuttunut – jos SSD-kovalevysi on rikki, meidän avullamme saat menetetyt tiedot talteen.

Rikkinäinen läppäri

SSD-levyt

Tiedotoja voi pelastaa SSD-levyltä sekä mekaanisesti rikkoutuneelta, esimerkiksi lattialle tippuneelta ulkoiselta kovalevyltä tai vaikkapa 10 vuotta vanhalta ja viimein itsekseen mekaanisesti rikkoutuneelta läppärin kovalevyltä.

Toinen yleinen kysymyksen aihe on, että voiko dataa pelastaa mekaanisesti rikkinäiseltä kovalevyltä, esimerkiksi lattialle tippuneelta ulkoiselta kovalevyltä tai vaikkapa 10 vuotta vanhalta ja viimein itsekseen mekaanisesti rikkoutuneelta läppärin kovalevyltä. Myös tähän vastaus on, että kyllä voi! Me HammarDatalla teemme mekaanisesti rikkinäisten, kuten juurikin lukupäävikaisten kovalevyjen, tiedostojen palautuksia päivittäin. Nämä ovat eräitä yleisimpiä toimeksiantoja, mitä meille tulee, ja olemme pelastaneet vuosien varrella miljardeja tärkeitä tiedostoja pahoinkin rikkoutuneilta mekaanisilta kovalevyiltä niin yksityisille ihmisille, kuin eri kokoisille yrityksille ja yhteisöille. Tyytyväisiin asiakkaisiimme kuuluukin mm. Valmet, YLE ja Fujitsu-Siemens. Mikäli omistamanne kovalevy on mennyt rikki ja tiedot tulisi saada levyltä talteen, toimittakaa levy meille, ja pelastamme datanne – luotettavasti, nopeasti ja edullisesti sekä 100%:lla tyytyväisyystakuulla.

Tiedostojen palautus formatoidulta kovalevyltä

Formatoitu kovalevy tarkoittaa yleensä täysin tyhjää kovalevyä, ainoana isompana poikkeuksena tähän sääntöön ovat tehdasasetuksille palautukset, missä kovalevy/käyttöjärjestelmä palaa takaisin tehdasasetuksille eli tilanteeseen, missä kovalevy/tietokone oli sitä ostettaessa (kaikki levylle itse tallennettu data, kuten kuvatiedostot, puuttuu).

Vaikka formatoitu kovalevy on “tyhjä”, se ei tarkoita, etteikö tiedostojen palautusta voitaisi tehdä ja menetettyjä tiedostoja pelastaa. Itseasiassa tiedostojen palautus formatoidulta kovalevyltä on aivan yleisimpiä tiedostojen palautuksia mitä me HammarDatalla teemme.

Nämä ovat eräitä nopeimpia ja edullisimpia datan palautuksia toteuttaa, ja tiedostojen palautus formatoidulta kovalevyltä onkin alkaen vain 80 euroa. Jos haluatte siis pelastaa kadonneet tiedostot formatoidulta kovalevyltä, ottakaa meihin yhteyttä, tulkaa käymään tai postittakaa formatoitu kovalevynne ilmaiseksi meille.

Ilmainen kovalevyn postitus alkuanalyysiin

Kovalevyjen (ja muidenkin muistilaitteiden, kuten muistikorttien) vahingossa tapahtuva formatointi on yleinen virhe, itseasiassa yksi yleisimmistä syistä ottaa meille yhteyttä. Tällaisia virheitä tapahtuu erityisesti ulkoisten kovalevyjen kanssa, mutta myös tietokoneen sisäinen kovalevy on täysin mahdollista formatoida vahingossa, etenkin jos tietokoneensa palauttaa tehdasasetuksille vaikkapa tietokoneen vikatilanteen yhteydessä. Joskus kovalevyn formatointi tapahtuu täysin “itsekseen”; näin tapahtuu erityisesti tietokoneen suurien järjestelmäpäivitysten yhteydessä (koskee niin Windows- kuin myös Mac-koneita) sekä ulkoisten kovalevyjen kanssa, jos niitä irroitetaan tietokoneelta “väärin” eli esimerkiksi kesken tiedostosiirron.

Toimita vahingoittunut tai tyhjentynyt kovalevysi meille!

On syy formatointiin mikä tahansa, on kyseessä mekaaninen tai SSD-kovalevy, sisäinen tai ulkoinen kovalevy, normaalisti formatoitu tai tehdasasetuksille palautettu, niin me HammarDatalla pystymme pelastamaan datanne – nopeasti ja edullisesti. Tiedostojen palautus formatoidulta kovalevyltä alkaen vain 80 euroa, ja tällainen tiedostojen palautus voidaan parhaimmillaan saada valmiiksi jopa samana päivänä!

Tuo tai lähetä formatoitu kovalevy meille, ja saatte tiedostonne vielä turvallisesti takaisin.

Laitteen ilmainen toimitus Ota yhteyttä ja kysy lisää

HammarData
Sammonkatu 64
33540 Tampere

Aukioloajat
Arkisin klo 10-17

Copyright © 2024 HammarData
var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/5f6c7767f0e7167d00135c97/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();