YHTEYS-
TIEDOT

Onnistuneita datapalautuksia
Tutustu referensseihimme - vuosien varrella olemme palauttaneet tuhansia tiedostoja ja kuvia takaisin.
OTA YHTEYTTÄ ASIANTUNTIJAAN
Tiedostojen palautus HammarDatan toimesta on Suomen kilpailukykyisimmin hinnoiteltu ja tehokkain tapa pelastaa kadonnutta dataa pahimminkin rikkoutuneilta muistilaitteilta - yli 10 vuoden kokemus ja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Ota rohkeasti yhteyttä 050 5223858 tai info@hammardata.fi

Referenssit

Olemme vuosien aikana auttanut onnistuneesti tuhansia erilaisia yrityksiä, yhteisöjä ja yksityishenkilöitä saamaan menetetyn datan, tärkeät tiedostot ja rakkaat kuvat takaisin.

Tässä joitakin esimerkkejä tyytyväisistä asiakkaistamme vuosien varrelta.

Kiitokset HammarDatalle palvelevasta ja luotettavasta toiminnasta. Ulkoiselle kovalevylle talletettu tietomassa saatiin turvaan, vaikka levy sanoikin ennenaikaisesti sopimuksensa irti.

SATU HASSI
Kansanedustaja/kirjailija

Todella loistava suoritus

”Todella loistava suoritus, että saitte meille tärkeät tiedot pelastettua, täyden kympin työ! Toiseksi, en ole koskaan milloinkaan missään saanut samanlaista asiakaspalvelua!”

”Aivan käsittämättömän hienoa työtä, teille todella oli asiakas ja hänen ongelmansa tärkeä, edelleenkin täyden kympin suoritus. Tälläistä joustamista en olisi asian nopeaan hoitamiseen ikinä uskonut saavan. Suuret kiitokset tehdystä työstä.”

– Huoltopäällikkö, Caverion Suomi Oy

Caverion logo

Tubettajien rakkaat kuvat takaisin

Katso mitä iloa HammarDatan pelastamien pysyvästi menetetyksi jo luultujen rakkaiden kuvien takaisin saaminen aiheutti tubettajissa MILLI&ABE


Iso kiitos pelastetuista tiedoista

”Paketti on nyt saapunut ja näyttää tosiaan vähintäänkin kaikki tarpeellinen data olevan pelastettuna muistitikulla. Iso kiitos tästä!”

– Tuotepäällikkö, Valmet Oyj

Valmet logo

Kiitos!

”Kiitos onnistuneesta datan palautuksesta!”

– Puolustusvoimat

 

Valtaisan suuri kiitos!

”Pelastitte meidät suurelta murheelta ja isosta pulasta. Teette todella tärkeää työtä ja olette apuna kun hätä on suurin.” ”

– Hammaslääkäri Aboadent, Turku

 


 

Olemme lisäksi auttaneet menestyksekkäästi muun muassa seuraavia yrityksiä ja organisaatioita tärkeiden tiedostojen palautuksissa:

Yle logoNelonen media logoHeureka logoUPM Metsä logoSandvik logoMetso logoKalmar logoLiikenne- ja viestintäministeriö logoFimlab logo Laakkonen logoStockmann logoAccenture logo  Juustoportti logoGE Healthcare logoTampere logoHUS logoTulli logoFujitsu logo   Parker logoTampereen yliopisto logo

HammarData
Sammonkatu 64
33540 Tampere

Aukioloajat
Arkisin klo 10-17

Copyright © 2024 HammarData
var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/5f6c7767f0e7167d00135c97/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();