YHTEYS-
TIEDOT

Kadonneiden tiedostojen palautus
Ilmainen postitus
Postita laitteesi meille veloituksetta tai tuo laite myymäläämme.
Ilmainen diagnoosi
Saat ilmaisen vikadiagnoosin, hinta-arvion ja korjausehdotuksen seuraavana päivänä laitteen saapumisesta.
Tyytyväisyys­takuu
Jos emme saa pelastettua menetettyä dataa, emme veloita mitään eli tyhjästä ei kanssamme tarvitse maksaa.
Tiedostojen palautus HammarDatan toimesta on Suomen kilpailukykyisimmin hinnoiteltu ja tehokkain tapa pelastaa kadonnutta dataa pahimminkin rikkoutuneilta muistilaitteilta - yli 10 vuoden kokemus ja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Ota rohkeasti yhteyttä 050 5223858 tai info@hammardata.fi

Ohjeita ja vinkkejä

Toimimalla oikein voit pelastaa kadonneet tiedostosi yhteistyössä kanssamme. Tässä muutamia tärkeitä asioita, joita kannattaa ottaa huomioon. Ota yhteyttä ja kysy lisää ohjeita meiltä ja tilaa edullinen tiedostojen palautuspalvelu.

Muistathan, että meillä on erittäin kilpailukykyisen hinnoittelun lisäksi 100% täystyyväisyystakuu eli mikäli emme onnistu palauttamaan tietojasi – palvelumme ei maksa Sinulle mitään.

Lähetys- ja toimintaohjeet

Yrityksellämme on toimipiste Tampereella (Sammonkatu 64, 33540 Tampere), minne kadonneita tiedostoja sisältävän tallennusmedian voi tuoda tai lähettää ilmaiseksi postitse mistä päin Suomea tahansa. Toimita siis muistilaitteesi meille, toteutetaan kadonneiden tiedostojen palautus ja saatte poistetut tai muuten hävinneet tiedostot takaisin!

Tampereen seudulla vahingoittuneen tallennusmedian nouto asiakkaalta on myös mahdollinen.

Elektronista työskentelyä

Jani työskentelee työpisteella

Mikä laitettani vaivaa – tee ilmainen testi!

Kysymyksiin vastaamalla voit selvittää mikä laitettasi vaivaa ja pystytäänkö tiedostot palauttamaan. Lisäksi kerromme sinulle millä aikataululla tiedostojen palautus on mahdollista ja mitä palautus kustantaa.

Poistetut tiedostot takaisin

Jos olette poistaneet vahingossa tärkeitä tiedostoja, formatoineet/ alustaneet tyhjäksi tärkeitä tiedostoja sisältäneen muistilaitteen tai toteuttaneet laitteelle tehdasasetuksille palautuksen, ei huolta, me HammarDatalla pystymme auttamaan teitä saamaan poistetut tiedostot takaisin.

Muistattehan, että poistetun datan palauttaminen on edullisinta tiedostojen palauttamista, ja meillä tällaisten palautusten hinta onkin muistitikkujen ja -korttien kanssa alkaen vain 50 euroa ja kovalevyjen kanssa myös vain 50 euroa! HammarDatan avulla saat poistetut tiedostot takaisin – nopeasti ja edullisesti.

Muistitikkujen ja -korttien palautus

50 €
alkaen, sis.alv 24%

Kovalevyn palautus

50 €
alkaen, sis.alv 24%

Poistetun datan (on sitten kyseessä normaali tiedostopoisto tai koko muistilaitteen formatointi/ alustus eli tyhjentäminen) palauttaminen onnistuu aina parhaiten ja varmimmin, kun tiedostojen poiston jälkeen muistilaitteelle ei tallenneta enää mitään uutta dataa. Eli jos tyhjennätte vahingossa esimerkiksi kameran muistikortin, älkää ottako enää uusia kuvia/ videoita tälle samalle kortille ennen kadonneiden tiedostojen palautusta.

Paras tilanne on, kun vahingossa tehty tiedostojen poisto havaitaan heti sen sattuessa, ja poistetut tiedostot sisältävän laitteen käyttö lopetetaan heti (laitteesta otetaan virrat kokonaan pois). Kun laite ei ole enää lainkaan käytössä, siinä ei ole edes virrat päällä, saadaan poistettujen tiedostojen niin sanotut muistijäljet suojattua parhaiten. Näin varmistetaan paras lähtökohta toteuttaa kadonneiden tiedostojen palautus ja poistettujen tiedostojen saanti takaisin.

Toimittakaa laite pikaisesti meille kadonneiden tiedostojen palautukseen: avullamme saatte poistetut tiedostot takaisin.

Pystytte parantamaan kadonneiden tiedostojen palautusmahdollisuuksia noudattamalla seuraavia ohjeita:

  • Jos viallinen kovalevy naksuttaa tai kliksuu yhtään, välttäkää kovalevyn käynnistämistä ja virtojen päällä pitoa (kaikki levyn lukuyritykset voivat aiheuttaa levylle lisävaurioita).
  • Vielä tärkeämpää on, että ette yritä fyysisesti avata sitä tai laita sitä pakastimeen internetistä löytyvien ohjeiden mukaisesti (kyseessä on urbaani legenda, joka suurella todennäköisyydellä vain entisestään vaurioittaa kovalevyä).

Kadonneiden tiedostojen palautus vialliselta kovalevyltä

Tämä on ikävän yleinen tilanne: ulkoinen kovalevy tai vaikkapa koko läppäri pääsee tippumaan lattialle tai kärsii jonkin muun fyysisen iskun, ja tämän jälkeen ulkoinen kovalevy tai läppärin kovalevy ei enää toimikaan.

Sen sisältämiin tiedostoihin ei pääse käsiksi ja levyltä kuuluu epänormaalia käyntiääntä, usein erinäistä naksumista, kliksumista tai surinaa. Samanlainen tilanne voi tulla vastaan myös vanhan (yli 5 vuotta) kovalevyn kanssa, ilman mitään tippumisia tai muita kolahduksia. Lisäksi ikävänä ilmiönä joidenkin kovalevyjen laatutaso on nykyään niin heikko, että tällainen huonolaatuinen kovalevy rikkoutuu mekaanisesti itsekseen jopa hyvin pian oston jälkeen (historiallisesti vaivannut erityisesti Seagaten kovalevyjä ja meidän suosituksemme onkin välttää koko merkkiä kovalevyhankinnoissa).

Tilanne on yleinen ja vakava

Kovalevyn mekaaniset vauriot, esimerkiksi lukupääviat, ovat erittäin vakavia levyvikoja, eikä tällaista kovalevyä tule koskaan käsitellä liian huolettomasti. Onneksi me HammarDatalla voimme auttaa sinua jopa näiden vakavien levyvikojen kohdalla.

Rikkinäinen läppäri

Puhdastilassa työskentelyä, lukupäiden vaihtoa

Meillä on osaaminen, maailmanluokan työkalut ja oma puhdastila, missä voimme toteuttaa tällaisen vakavasti rikkoutuneen kovalevyn kadonneiden tiedostojen palautus.

Kaikki varomaton ylimääräisiä ääniä päästävän kovalevyn käyttäminen voi entisestään vaurioittaa sen sisältämiä tietoja. Jos haluatte toteuttaa tällaisen mekaanisesti vaurioituneen kovalevyn kadonneiden tiedostojen palautuksen, lopettakaa vioittuneen laitteen käyttö heti, ja ottakaa yhteyttä meihin! Meillä on osaaminen, maailmanluokan työkalut ja oma puhdastila, missä toteuttaa tällaisen vakavasti rikkoutuneen kovalevyn kadonneiden tiedostojen palautus – varmasti, turvallisesti ja erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltuna.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ

Hanki poistetut tai kadonneet tiedostot takaisin avullamme!

Kadonneiden tai poistettujen tiedostojen palautus onnistuu parhaiten HammarDatalta:

  • Meillä on oma puhdastila Tampereella tällaisiin töihin
  • Maailmanluokan työkalut operaation toteuttamiseen
  • Yli vuosikymmenen kokemuksella varustettu osaava työväki
  • Erittäin kilpailukykyinen hinnoittelu (todennäköisesti aina halvin vaihtoehto huipputason tiedostojen palauttamiseen)
  • Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita vuosien varrelta, joille kadonneet tiedostot tai poistetetut tiedostot on saatu palautettua jopa vaikeimpien levyvikojen kohdalla.

Kovalevyn lukupääviat

Lukupäävikojen korjaamiseksi kovalevy on purettava alan standardit täyttävässä puhdastilassa ja vialliset osat on vaihdettava toimiviin. Tämä työ vaatii jälleen erikoistyökaluja sekä runsaasti osaamista ja käytännön kokemusta, sillä pienimmätkin virheet voivat entisestään vaurioittaa kovalevyn datasisältöä.

Puhdastilassa työskentelyä, lukupäiden vaihtoa

Puhdastilassa työskentelyä, lukupäiden vaihtoa

Lukupäiden vaihtoa Hammardatan puhdastilassa.

Meillä HammarDatalla on oma puhdastila tällaisten kovalevyjen käsittelyyn Tampereella, joten kovalevyjä ei meillä tarvitse lähettää työstettäväksi Ruotsiin, Norjaan tai kauemmaksi (kuten usein alan yrityksissä Suomessa toimitaan). Olemme toimineet alalla jo vuosikymmenen verran, ja meillä onkin näiden vuosien varrelta kokemusta tuhansista kadonneiden tiedostojen palautuksista eli emme missään nimessä ole uusi, vasta alaa opetteleva yritys, vaan kokenut ja toimintavarma tiedostojen palautustoimija. Jos haluatte menettämänne tiedostot takaisin varmasti ja turvallisesti, HammarData on oikea osoite toteuttaa kadonneiden tiedostojen palautus.

Lukupäävikaisten kovalevyjen kanssa käytettyjen varaosien on myös oltava 100 % yhteensopivia alkuperäisten kanssa, eikä tällaisten varaosien löytäminen ole aina helppoa.

Meillä on onneksi runsas oma varaosavarasto ja hyvät yhteydet kansainvälisiin kumppaneihin, joiden kautta vaikeastikin löydettävät varaosat ovat saatavissa.

Ottakaa siis yhteyttä ja toimittakaa viallinen muistilaitteenne meille kadonneiden tiedostojen palautukseen!

HammarData
Sammonkatu 64
33540 Tampere

Aukioloajat
Arkisin klo 10-17

Copyright © 2024 HammarData
var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/5f6c7767f0e7167d00135c97/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();