YHTEYS-
TIEDOT

Toimita vioittunut laite meille
Ilmainen postitus
Postita laitteesi meille veloituksetta tai tuo laite myymäläämme.
Ilmainen diagnoosi
Saat ilmaisen vikadiagnoosin, hinta-arvion ja korjausehdotuksen seuraavana päivänä laitteen saapumisesta.
Tyytyväisyys­takuu
Jos emme saa pelastettua menetettyä dataa, emme veloita mitään eli tyhjästä ei kanssamme tarvitse maksaa.
Tiedostojen palautus HammarDatan toimesta on Suomen kilpailukykyisimmin hinnoiteltu ja tehokkain tapa pelastaa kadonnutta dataa pahimminkin rikkoutuneilta muistilaitteilta - yli 10 vuoden kokemus ja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Ota rohkeasti yhteyttä 050 5223858 tai info@hammardata.fi

Laitteen lähetys- ja toimintaohjeet

Toimita laite meille ilmaiseen alkudiagnoosiin – sekä laitteen postitus että alkudiagnoosi on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Hinta-arvion perusteella voit päättää vapaasti, tilaatko tiedostojen palautuksen vai et.

Toimimalla oikein kadonneiden tietojen palautus onnistuu yhteistyössä kanssamme. Muistathan , että meillä on erittäin kilpailukykyisen hinnoittelun lisäksi 100% täystyyväisyystakuu ja ilmainen alkudiagnoosi – eli mikäli emme onnistu palauttamaan tietojasi palvelumme ei maksa sinulle mitään.

Toimita vioittunut laite meille – ilmaiseksi

  • Postita laite meille ilmaiseksi mistä tahansa päin Suomesta – lataa postitusohjeet »
  • Tuo laite toimipisteeseemme Sammonkatu 64, Tampere
  • Tampereen seudulla vahingoittuneen tallennusmedian nouto asiakkaalta on myös mahdollinen

Yrityksellämme on toimipiste Tampereella (Sammonkatu 64, 33540 Tampere), minne kadonneita tiedostoja sisältävän tallennusmedian voi tuoda tai lähettää ilmaiseksi postitse mistä päin Suomea tahansa. Toimita siis muistilaitteesi meille, niin kadonneiden tiedostojen palautus onnistuu mutkattomasti ja saatte poistetut tai muuten hävinneet tiedostot takaisin!

Laitteen pakkaus ja postitus

Meille lähetettävä muistilaite tulee pakata postikuljetusta varten huolellisesti: suosittelemme aina pakkaamaan muistilaitteet tukevasti, ympäröiden muistilaitteet kauttaaltaan ainakin 3 cm:n pehmustekerroksella, kestävään pahvilaatikkoon. Kirjelähetyksiä (edes pehmustettu) emme suosittele.

Huom! Muistakaa laittaa lähetykseen mukaan lyhyt kuvaus tallennusmedialla olevista tiedoista, jotka haluatte palauttaa (“kaikki kuvatiedostot”, “vain gradu.doc -tiedosto” tms.), lyhyt ongelmakuvaus (“kovalevy tippunut”, “muistitikku formatoitu” tms.) sekä yhteystietonne.

Ilmainen alkuanalyysi

Tallennusmedian saatuamme teemme sille yleensä 1-2 työpäivän sisällä ilmaisen alkuanalyysin, jonka perusteella soitamme asiakkaalle ja annamme tarkan kustannusarvion tietojen palautuksesta. Kerromme myös kuinka paljon tietoja voidaan palauttaa, sekä ajan, jossa toimitamme palautettavat tiedostot asiakkaalle. Sovimme myös mahdollisista jatkotoimenpiteistä sekä varaosahankinnoista.

Palautettujen tiedostojen toimitus asiakkaalle

Tietojen palautuksen valmistuttua toimitamme tiedostot asiakkaalle CD:llä, DVD:llä, muistitikulla, ulkoisella kovalevyllä tai muulla halutulla tallennusmedialla. Asiakas voi myös halutessaan toimittaa meille tätä varten oman toimivan tallennuslaitteen, kuten ulkoisen kovalevyn tai muistitikun, säästäen näin kustannuksissa ja ajassa.

HammarData
Sammonkatu 64
33540 Tampere

Aukioloajat
Arkisin klo 10-17

Copyright © 2024 HammarData
var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/5f6c7767f0e7167d00135c97/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();