YHTEYS-
TIEDOT

Tiedostojen pikapalautus
Ilmainen postitus
Postita laitteesi meille veloituksetta tai tuo laite myymäläämme.
Ilmainen diagnoosi
Saat ilmaisen vikadiagnoosin, hinta-arvion ja korjausehdotuksen seuraavana päivänä laitteen saapumisesta.
Tyytyväisyys­takuu
Jos emme saa pelastettua menetettyä dataa, emme veloita mitään eli tyhjästä ei kanssamme tarvitse maksaa.
Tiedostojen palautus HammarDatan toimesta on Suomen kilpailukykyisimmin hinnoiteltu ja tehokkain tapa pelastaa kadonnutta dataa pahimminkin rikkoutuneilta muistilaitteilta - yli 10 vuoden kokemus ja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Ota rohkeasti yhteyttä 050 5223858 tai info@hammardata.fi

Tiedostojen palautus pikana

Mikäli hävinnyt data on erittäin aikakriittistä, eli menetetyt tiedostot tulisi saada palautettua takaisin käyttöön niin pian, kuin vain ikinä mahdollista, tällöin kannattaa datan palautus toteuttaa HammarDatan tiedostojen palautus pikana -palveluna.

Tämä on meidän express-tason pikadatapalautuksemme, missä kaikin mahdollisin menetelmin pyritään saamaan datat pelastettua ja toimitettua asiakkaalle niin nopeasti kuin se on ikinä mahdollista.

Jos tarvitsette menetetyn datan takaisin pikana, soittakaa meille numeroon 050 522 3858 kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Pelastamme tiedostot niin nopeasti kuin mahdollista.

Data saadaan pelastettua jopa yhden päivän aikana

Tiedostojen palautus pikana -palvelun hyöty datan palauttamisen nopeuttamisessa vaihtelee erilaisten muistilaitteiden ja vikojen kohdalla, mutta nopeimmillaan pikatyönä voidaan datat saada toimitettua asiakkaalle pelastettuna jopa yhden ainoan työpäivän sisään. Laajemmissa ja pitkäkestoisemmissa datapalautusprojekteissa pikatyön hyöty voi olla normaaliin aikatauluun verrattuna useita viikkoja.

Pikapalautuksen hinta

Tiedostojen palautus pikana -palvelusta veloitetaan 50% enemmän kuin normaalista datan palautuksesta (eli jos vaikkapa lattialle tippuneen kovalevyn datan palauttamisen hinta olisi normaalisti 400 euroa, on saman datan palautuksen hinta pikana 50% suurempi, eli 600 euroa).

Tiedostojen palautus pikana -palvelussa datan palauttamista nopeutetaan mm. seuraavin menetelmin:

  • Jos varaosia joudutaan käyttämään, eikä niitä löydy omasta varaosavarastostamme, nämä varaosat tilataan normaalin postituksen sijaan pikaisena kuriiritoimituksena.
  • Datan palautustyö otetaan työjonon ohitse ja käsitellään muutenkin läpi palautusprosessin prioriteettitapauksena.
  • Tiedostojen palautus pikana -töissä hyödynnetään aina vain meidän nopeimpia ja tehokkaimpia työkalujamme.
  • Tärkeimpänä prosessia nopeuttavana asiana pikatöissä hyödynnetään ylitöitä sopivissa työvaiheissa palautustyön keston lyhentämiseen. Pikatöitä edistetään normaalista poiketen myös viikonloppuisin.

SOITA 050 522 3858 JA KYSY LISÄÄ

HammarData
Sammonkatu 64
33540 Tampere

Aukioloajat
Arkisin klo 10-17

Copyright © 2024 HammarData
var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/5f6c7767f0e7167d00135c97/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();