Ohjeita ja vinkkejä tiedostojen palautuksesta

Toimimalla oikein voit pelastaa kadonneet tiedostosi yhteistyössä kanssamme. Tässä muutamia tärkeitä asioita, joita kannattaa ottaa huomioon. Soita ja kysy lisää ohjeita meiltä ja tilaa edullinen tiedostojen palautuspalvelu.

Muistathan, että meillä on 100% täystyyväisyystakuu eli mikäli emme onnistu palauttamaan tietojasi – palvelumme ei maksa Sinulle mitään ja palautamme kovalevyn, muistitikun tai muun vastaavan meille toimittamasi laitteen takaisin.

Viallinen ja “naksuttava kovalevy”

Huom! Jos viallinen kovalevy naksuttaa tai kliksuu yhtään, älkää missään nimessä yrittäkö käynnistää sitä, fyysisesti avata sitä tai laittako sitä pakastimeen internetistä löytyvien ohjeiden mukaisesti (kyseessä on urbaani legenda, joka suurella todennäköisyydellä vain entisestään vaurioittaa kovalevyä).

Kaikki varomaton ylimääräisiä ääniä päästävän kovalevyn käyttäminen voi entisestään vaurioittaa sen sisältämiä tietoja.

Lukupääviat

Lukupäävikojen korjaamiseksi kovalevy on purettava Class 100 -tason puhdastilassa ja vialliset osat on vaihdettava toimiviin. Tämä työ vaatii jälleen erikoistyökaluja sekä runsaasti osaamista ja käytännön kokemusta, sillä pienimmätkin virheet voivat entisestään vaurioittaa kovalevyn datasisältöä.

Käytettyjen varaosien on myös oltava 100%:en yhteensopivia alkuperäisten kanssa, eikä tällaisten varaosien löytäminen ole aina helppoa.

Meillä on onneksi runsaat varaosavarastot ja hyvät yhteydet kansainvälisiin kumppaneihin, joiden kautta vaikeimminkin löydettävät varaosat ovat saatavissa.

Kiintolevyn moottorivika

Kiintolevyn moottorivika on tyypillisesti havaittavissa siitä, että kiintolevyn käynnistyessä sen moottori ja datalevyt eivät kuitenkaan pyöri lainkaan tai kiintolevy päästää hiljaista humisevaa ääntä, eikä sen sisältämiä tietoja saa avattua.

Moottorivioissa kovalevyn datalevyt tulee yleensä siirtää toiseen, identtiseen ja toimivaan kovalevyyn. Jälleen kerran turvallista tietojen pelastamista varten tarvitaan erikoistyökaluja, puhdastilaa sekä korkeatasoista osaamista.

Lisäksi on hyvä muistaa, että usein kovalevyjen fyysisissä ongelmissa kovalevylle on myös syntynyt huonoja sektoreita ja tällöin kategoria 2:n mukaisia työvaiheita tarvitaan tietojen palauttamiseksi.


Muistathan, että meillä on 100% täystyyväisyystakuu eli mikäli emme onnistu palauttamaan tietojasi – palvelumme ei maksa Sinulle mitään ja palautamme kovalevyn, muistitikun tai muun vastaavan meille toimittamasi laitteen takaisin.HammarData

Lähetys- ja toimintaohjeet

Yrityksellämme on toimipiste Tampereella (Sammonkatu 64, 33540 Tampere), minne vahingoittuneen tallennusmedian voi tuoda tai lähettää postitse mistä päin Suomea tahansa.

Tampereen seudulla vahingoittuneen tallennusmedian nouto asiakkaalta on myös mahdollinen.

Lue lähetys- ja toimintaohjeet kokonaan tästä linkistä tai katso ohjeistus hinnasto-sivultamme.

Ota meihin yhteyttä!