Referenssit – onnistuneita datapalautuksia

Olemme vuosien aikana auttanut onnistuneesti tuhansia erilaisia yrityksiä, yhteisöjä ja yksityishenkilöitä saamaan menetetyn datan, tärkeät tiedostot ja rakkaat kuvat takaisin.

Tässä joitakin esimerkkejä tyytyväisistä asiakkaistamme vuosien varrelta


Luotettavaa toimintaa

"Kiitokset HammarDatalle palvelevasta ja luotettavasta toiminnasta. Ulkoiselle kovalevylle talletettu tietomassa saatiin turvaan, vaikka levy sanoikin ennenaikaisesti sopimuksensa irti."

- Satu Hassi, MEP, Poliitikko


Todella loistava suoritus

"Todella loistava suoritus, että saitte meille tärkeät tiedot pelastettua, täyden kympin työ! Toiseksi, en ole koskaan milloinkaan missään saanut samanlaista asiakaspalvelua!

Aivan käsittämättömän hienoa työtä, teille todella oli asiakas ja hänen ongelmansa tärkeä, edelleenkin täyden kympin suoritus. Tälläistä joustamista en olisi asian nopeaan hoitamiseen ikinä uskonut saavan. Suuret kiitokset tehdystä työstä."

- Huoltopäällikkö, Caverion Suomi Oy

Tiedostojen palautuspalvelu - Hammardata, Tampere - referenssi Caverion


Iso kiitos pelastetuista tiedoista

”Paketti on nyt saapunut ja näyttää tosiaan vähintäänkin kaikki tarpeellinen data olevan pelastettuna muistitikulla. Iso kiitos tästä!”

- Tuotepäällikkö , Valmet Oyj

Tiedostojen palautuspalvelu - Hammardata, Tampere - referenssi Valmet Oyj


Olemme lisäksi auttaneet menestyksekkäästi mm. seuraavia yrityksiä ja organisaatioita tärkeiden tiedostojen palautuksissa.